Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Een Nieuwe Comeback In Televisieland

Tien Om Te Zien Keert Deze Zomer Terug

Een Nieuwe Comeback in Televisieland

Het iconische muziekprogramma Tien om te zien keert deze zomer terug op het scherm. Het programma, dat in de jaren 80 en 90 een begrip was, zal acht avonden lang te zien zijn, te beginnen op maandag 15 augustus.

Zing Mee met de Beste Hits van Vroeger én Nu

De line-up voor de eerste opnameweek is al bekend en belooft veel goeds. Zo zullen onder andere Camille, Regi, en Belle Perez hun opwachting maken. De artiesten zullen een mix van hun grootste hits en nieuwe nummers ten gehore brengen.

Tien om te zien was ooit een van de populairste programma's op de Vlaamse televisie. Het programma was een kweekvijver voor talent en lanceerde de carrières van talloze artiesten. De comeback van het programma wordt dan ook met veel enthousiasme onthaald door fans en artiesten.

Conclusie

De terugkeer van Tien om te zien is een welkome aanvulling op het Vlaamse medialandschap. Het programma biedt een podium aan zowel gevestigde artiesten als aanstormend talent. Met de indrukwekkende line-up die nu al bekend is, belooft Tien om te zien een muzikale belevenis te worden die je niet mag missen.


Komentar